Με πρωτοβουλία της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» και του τμήματος Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, για όλο το μήνα Φεβρουάριο 2023, κατόπιν ραντεβού, θα πραγματοποιείται ΔΩΡΕΑΝ προληπτικός έλεγχος της στοματικής κοιλότητας και του τραχήλου, από τον Υπεύθυνο του τμήματος Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής Δρ. Νικόλαο Κεχαγιά.

Εάν έχετε αντιληφθεί κάποια μικρή πληγή στο στόμα ή στα χείλη, η οποία παραμένει για περισσότερες από 10 ημέρες, ακόμα και αν δεν έχει εμφανίσει κανένα σύμπτωμα, θα πρέπει να επισκεφθείτε άμεσα έναν έμπειρο Στοματικό & Γναθοπροσωπικό Χειρουργό.

Ο καρκίνος του στόματος είναι μέρος του καρκίνου κεφαλής και τραχήλου, ο οποίος παραμένει σχεδόν αμετάβλητος όσον αφορά τη θνησιμότητα, παρά την πρόοδο της ιατρικής. Η όλη εξέλιξη της πολυδύναμης αντιμετώπισης βελτιώνει την ποιότητα ζωής, αλλά δεν επηρεάζει την πρόγνωση ή την αποτροπή της μετάστασης.

Η θεραπεία του καρκίνου του στόματος παραμένει κυρίως χειρουργική. Όταν υπάρχει κλινικά προσβεβλημένος τράχηλος ή η θέση και το μέγεθος του όγκου καθιστούν πιθανή την περιοχική μετάσταση, συμπεριλαμβάνεται στη θεραπεία και ο τραχηλικός λεμφαδενικός καθαρισμός, δηλαδή εκκένωση – καθαρισμός των ανατομικών διαστημάτων του τραχήλου από τους λεμφαδένες.

Αποδεδειγμένα, ο προληπτικός έλεγχος και η άμεση διάγνωση οδηγούν στην καλύτερη πρόγνωση, αποκατάσταση και επιβίωση ασθενών με καρκίνο κεφαλής και τραχήλου.

Καλέστε καθημερινά στο 2310 390766 και κλείστε για όλο το μήνα Φεβρουάριο 2023 το ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού σας!
Λέμε ΝΑΙ στη ζωή!
Δωρεάν ετήσιος έλεγχος Κεφαλής και Τραχήλου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *